Hozzávalók:
- 4 tojás,
- 3 bögre (kb. 50 dkg ) megpucolt, kockázott alma
- ¾ bögre (18 dkg) cukor
- 1 bögre (15 dkg) sima liszt
- 1 bögre ( 13 dkg) Maroslele Aranya tökmagliszt
- ½ bögre (12dkg) Maroslele Aranya napraforgóolaj
- 1 kiskanál fahéj
- 1 kiskanál szódabikarbóna
Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, beleöntjük az olajat, a liszteket (amikbe előzően belekavartuk a szódabikarbónát és a fahéjat) és a végén beleforgatjuk az almát. 26 centis tortaformába öntjük és 180 fokon kb. 50 percig sütjük.
1 bögre 2,5 dl
Kapcsolódó termékek:
![]() |
![]() |