A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

logo malea sotet reszleges

Répatorta dióliszttel

repatorta

 

Hozzávalók:

  • 4 egész tojás
  • 1,5 bögre liszt
  • 1 bögre Malea napraforgó olaj
  • 1,5 bögre cukor
  • 2 csomag sütőpor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 teáskanál fahéj
  • 1 teáskanál só
  • 10-15 dkg Malea dióliszt
  • 10 dkg mazsola
  • 50 dkg reszelt sárgarépa

Elkészítés: A lisztet, a sót, a fahéjat és a sütőport összekeverjük. A tojásokat, az olajat, a cukrot és a vaníliás cukrot is jól összekeverjük. A lisztes és a tojásos keveréket fakanállal egybekeverjük. A masszába belekeverjük a diólisztet, a mazsolát és a reszelt répát. Az egészet kivajazott, morzsával kiszórt tortaformába öntjük. 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 50-55 percig sütjük. Akkor jó, ha a tetejét megnyomva rugalmasnak tűnik a tészta.

 

Kapcsolódó termékek:

napraforgoolaj     dioliszt 1 

       

 

MALEA Olajsajtoló kisüzem

TIARELLA Kft.

6921 Maroslele

Dózsa György utca 47.

logo vegleges

 

 KERESSEN MINKET BIZALOMMAL! 

+36-62/256-637

 +36-70/396-0007

info@malea.hu

 
 

fb3 png    insta png